print rss

Seminar o Dodeli nagrada za Hemijski lizing 2018

06.03.2018.
Seminar o Dodeli nagrada za Hemijski lizing 2018

Seminar o dodeli globalnih nagrada za Hemijski lizing 2018 održan je 21. februara 2018. godine u velikoj sali Privredne Komore Srbije na Terazijama.Seminaru su prisustvovali predstavnici privrede iz sektora hemijske, prehrambene i hotelske industrije, predavači I predstavnici Privredne Komore Srbije.

Na početku gospodin Luka Naglić, UNIDO ekspert za čistiju proizvodnju, predstavio Centar za Čistiju Proizvodnju Srbije i upoznao prisutne sa osnovama sirovinski efikasne i čistije proizvodnje. Zatim je gospođa Vojislavka Šatrić, međunarodni UNIDO ekspert za hemijski lizing predstavila inovativne poslovne modele, dok je gospodin Luka Naglić prezentovao osnove hemiskog lizinga i poziv za dodelu globalnih nagrada za Hemijski lizing 2018. Objašnjeni su uslovi prijave, procedura za prijavljivanje kao i razlozi zbog kojih je važno da se zainteresovane kompanije i naučne institucije prijave za dodelu nagrada.

Zatim je gospodin Dejan Čorogar održao inspirativno predavanje o primeni hemijskog lizinga u poljoprivredi.                Nakon pauze je gospodin Srđan Jocić, predstavnik kompanije Ecolab predstavio rezultate projekta hemiskog lizinga u kompaniji Coca Cola HBC Srbija. Zatim je gospođa Vojislavka Šatrić predstavila studije slučaja iz raznih oblasti primene hemijskg lizinga širom sveta, sa naglaskom na projekat hemiskog lizinga u kompaniji FKL iz Temerina.

Na kraju, gosti su iskoristili priliku da postave pitanja prezenterima u vezi hemijskog lizinga, što je dovelo do otvorene diskusije i razmene ideja.

Više informacija o dodeli globalnih nagrada za Hemijski lizing 2018 možete naći na

www.chemicalleasing.org/global-award/global-chemical-leasing-award-2018

ChemicalLeasing@unido.org

 

Čitanja: 193 | Komentara: 0

Dodaj komentar
Poziv kompanijama
U nastavku ćete naći objašnjenje kakve su koristi koje ćete imati od uvođenja čistije proizvodnje ...
opširnije
Poziv ekspertima
Obuka nacionalnih eksperata za čistiju proizvodnju se sprovodi putem seminara, radionica i praktičnog rada u ...
opširnije

E-mail lista

Prijavite se na našu e-mail listu. Obaveštavaćemo Vas o svim budućim projektima.

Vaš e-mail

{box_latest_news:4}

E-mail lista

Prijavite se na našu e-mail listu. Obaveštavaćemo Vas o svim budućim projektima.

Vaš e-mail